Главная Услуги Бланки Консультации Справочники

Общее

Семейная бухгалтерская фирма

ЧП "Запад-сервис плюс"

Директор

Константин Матусевич

063 247-01-18

067 825-34-53

vs100.buh@gmail.com

Звоните прямо сейчас

Я действительно решаю Ваши проблемы

 

Услуги

Бухгалтерские услуги

Запуск бухгалтерского и налогового учета (для только созданных бизнесов и стартапов)

Кадровый учет и расчет заработной платы

Аудиторские услуги

Консалтинговые услуги

Юридические услуги

Регистрация предприятий

 

Бланки отчетов

Бланки договоров

Консультации

Справочники

Умные приказы

Программное обеспечение

 

Правовая информация о сайте

Полезные ссылки

 

О группе компаний

Ассоциация

Бухгалтерская служба

Аудиторская служба

Адвокатское бюро

 

Контакты


Информация для души

Украина

Юмор

 

Вход для клиентов

Логин:
Пароль:

Утверждены новые бланки по статистике промышленности

Посмотреть все новости

14-07-2009 07:39:04

Утверждены новые бланки по статистике промышленности
 
 
Відповіднодо статей  4, 14, 18 Закону України “Про державну статистику”, враховуючи положення статей 80, 81, 95 Цивільного кодексу України, частини восьмої статті 19 та статті 55 Господарського кодексу України, з метою подальшого вдосконалення державних статистичних спостережень зі статистики промисловості та отримання повної, всебічної й об’єктивної статистичної інформації
 
НАКАЗУЮ:
 
1Затвердитиформи державних статистичних спостережень зі статистики промисловості, що додаються, та ввести їх у дію, починаючи:
1.1. Зі звіту за 2009 рік:
1.2. Зі звіту за січень 2010 року:
 
2.­Поширитиформи державних статистичних спостережень, затверджені цим наказом, на юридичних осіб та їхні відокремлені підрозділи, які розміщені на території України і займаються видами діяльності, що класифікуються за секціями “C”, “D”, “Е” КВЕД, незалежно від основного виду діяльності.
 
3. Департаменту статистики виробництва (Овденко Л.М.) здійснювати методологічне керівництво збиранням та опрацюванням даних за формами державних статистичних спостережень, затвердженими цим наказом.
 
4. Начальникам головних управлінь статистики в Автономній Республіці Крим, областях, місті Києві та Управління статистики у місті Севастополі забезпечити в установленому порядку збирання, опрацювання та подання даних за формами державних статистичних спостережень, затвердженими цим наказом.
 
5. Визнати такими, що втратили чинність:
5.1. З 1 січня 2010 року – наказ Держкомстату від 12.07.2007 № 215 “Про затвердження форм державних статистичних спостережень щодо промислової діяльності” в частині  підпункту 1.1.
5.2. З 1 лютого 2010 року – наказ Держкомстату від 12.07.2007 № 215 “Про затвердження форм державних статистичних спостережень щодо промислової діяльності”.
5.3. З 1 квітня 2010 року –  наказ Держкомстату від 17.07.2008 № 242 “Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1П-НПП (коротка, квартальна) “Звіт про виробництво промислової продукції.
 
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Піщейка В.О.
 
 
Голова                                                                                                            О.Г. Осауленко
 
 
Информация.
 
Как только образцы бланков будут готовы, они будут размещены в разделе "Бланки" нашего сайта. Пока, для ознакомления, можно воспользоваться бланками, приведенными в этом приказе.
 

© Группа компаний VS
Создание сайта: КЛЯКСА incorporated;)